Albert Heijn en Selecta starten met uitrol onbemande to go’s en gaan grens over naar België

05 March 2021
Eind vorig jaar maakten Albert Heijn en Selecta bekend samen te gaan werken. De twee bedrijven ontwikkelden een AH to go-module die 24/7 vers en lekker eten op de werkvloer mogelijk maakt. De komende weken openen de eerste twintig to go’s op verschillende kantoorlocaties in Nederland. Daarnaast steekt het concept ook meteen de grens over naar België: daar krijgt het kantoor van Selecta de primeur, gevolgd door minimaal 25 andere kantoorlocaties later dit jaar.

De aankondiging van de samenwerking december vorig jaar leidde tot veel belangstelling en aanvragen van bedrijven. Daarom maakt het concept vanaf vandaag een vliegende start met de eerste twintig kantoorlocaties waaronder RWE in Eemshaven en Crocs in Hoofddorp. Ook in België is veel belangstelling, daar staan al minimaal 25 kantoorlocaties op de planning. Albert Heijn en Selecta willen dit jaar op minimaal 100 kantoorlocaties een onbemande to go openen om in de jaren daarna gezamenlijk verder uit te breiden.

De AH to go-modules worden op maat gemaakt, rekening houdend met de mogelijkheden en de wensen van organisaties die steeds meer op zoek zijn naar flexibiliteit in het aanbieden van eten en drinken voor hun medewerkers. Met de onbemande AH to go kunnen zij hun medewerkers de hele dag het uitgebreide en vertrouwde to go assortiment bieden met zelfbediening en digitaal gemak. Naast kantoren leent het concept zich goed voor bijvoorbeeld hotels, ziekenhuizen en onderwijsinstellingen.
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA