Retail trends 2020

Traditiegetrouw staat de TMA on Tour van november in het teken van trends. Daar waar IRI ons vorig jaar meenam in retailevoluties, zoeken we dit jaar de trends op.
En waar kunnen we dat beter doen dan in één van Nederlands meest trendy retail hotspots;  Hoog Catharijne? Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht is een unieke locatie in Nederland vanwege het feit dat het gelegen is in het verlengde van het drukste NS station van Nederland. Per dag lopen rond de 284.000 reizigers door Utrecht CS. Dat zijn 88 miljoen reizigers per jaar. In 2030 verwacht de NS ongeveer honderd miljoen reizigers per jaar te vervoeren. Met 26 miljoen bezoekers per jaar  is Hoog Catharijne het best bezochte winkelcentrum van Nederland en staat in de top vijf Europese winkelcentra met de hoogst gemeten bezoekersaantallen. Het heeft de afgelopen jaren een volledige make-over gekregen en kent een luxe uitstraling met 180  winkels waaronder een groot aantal (unieke) Flagship stores.

Programma:

12.30 Inloop incl. lunchbuffet. Je ontvangt nog een seperate mail waarin je kunt aangeven of je mee luncht en of dieetwensen zijn heeft (invullen) 
13.00 Start met een overzicht van de belangrijkste retailtrends voor 2020
14.00 Kleppiere, de ontwikkelaar en eigenaar van Hoog Catharijne, zal ons meer gaan vertellen over het winkelcentrum en retail
15.00 NS Stations ons mee nemen “achter de poortjes” om ons meer inzicht te geven in het retaillandschap (en shopper gedrag) van de reiziger.
Einde      : 17.00
 
Parkeren:

Utrecht Interparking Hoog Catharijne P1, P2 of P3.
Of maak gebruik van het openbaar vervoer

 
 
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA