The Trade Marketing Dimension (ENG)

Ron Cijs en Herwin van den Berg

Het 'koperslandschap' is voorgoed veranderd: detailhandelaren groeien naar superstores, hun eigen merken drukken bekende merken van de plank; drukbezette consumenten worden onvoorspelbaar, zappend door nieuwe kanalen op zoek naar waarde en gemak. De consumentengoederenindustrie zag dat de traditionele marketing minder effectief werd om deze uitdagingen aan te gaan, zonder de toepassing van Trade Marketing. Aanleiding voor Ron Cijs en Herwin van den Berg om 'The Trade Marketing Dimension' te schrijven. Een Engelstalig boek gericht op de trade marketing; marketing die zich richt op de detailhandel. Het eerste boek op dit terrein.
'The Trade Marketing Dimension' is geschreven voor iedereen (academici, commerciële professionals en detailhandelaren) die een praktisch en realistische marketingmodel nodig heeft bij het plannen van zijn doelstellingen. Een waardevolle toevoeging voor de professionele literatuur. 

Dit boek beschrijft de veranderingen in detailhandelland op een brede maar persoonlijke manier. Het verklaart waarom Trade Marketing de oplossing is, hoe het werkt en biedt een Trade Marketing Strategy model. De reader is opgebouwd uit een simpel maar effectief driedimensionaal model dat gebruikt maakt van economische-, doelgroep- en gezamenlijke waarden in het identificeren van verkoopvolumes en winst in de toekomst. In de overgang van strategie naar tactiek, biedt 'The Trade Marketing Dimension' een breed scala van business cases en een handige stap-voor-stap handleiding, waardoor dit boek echte praktische waarde biedt aan iedereen die betrokken is bij trade marketing. En wie, in de detailhandel, industrie, logistiek of technische ondersteuning heeft nu niet te maken met Trade Marketing vandaag de dag?

In 2007 hebben de auteurs met dit boek de PIM Marketing Literatuurprijs gewonnen. Het boek geeft een goed inzicht in de retailwereld 'en hoe daar als marketeer strategisch in te opereren'. Het Trade Marketing Strategy Model kan worden beschouwd als 'een aanwinst voor de marketinggereedschapskist'.

Aantal:
€ 24,99
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA