Genomineerden VEDIS Retail Scriptieprijs 2017

23 October 2017
De drie kanshebbers voor de VEDIS Retail Scriptieprijs zijn bekend. De jury van VEDIS onder voorzitterschap van prof. dr. ir. Kitty Koelemeijer, constateerde dat er een strijd gaande is tussen het nieuwe ‘Design Thinking’-°©‐ methodiek v.s. de klassieke wetenschappelijke benadering. Het was dan ook dit jaar een zware opgave om unanimiteit te krijgen in de jury over de beoordeling van alle ingezonden scripties uit het studiejaar 2016-°©‐2017 en zijn hieruit uiteindelijk drie genomineerden gekozen.

Lieke Gloudemans
Myrthe Montijn
Sophie van Remmen

De VEDIS Retail Scriptieprijs is inmiddels aantal jaren durende prestigieuze samenwerking met Nyenrode Business Universiteit en NIMA. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de student(en) met de beste scriptie over een onderwerp met daadwerkelijke relevantie voor de retail.

De jury bestaat dit jaar uit de volgende retailspecialisten:
• Kitty Koelemeijer, voorzitter jury, Hoogleraar in Retail & Marketing Nyenrode Business Universiteit, tevens bestuur VEDIS
• Jan Derek Groenendaal, Algemeen directeur Etos, voorzitter bestuur VEDIS
• Frans van der Kraan, Leasing & Commercial director Via Outlet Plc., bestuur VEDIS
Ruud Verschuur, Retail Expert, Managing Director DriveSight (retail-°©‐ /fabrikantenadvies & opleiding), NIMA Register Marketeer, Management‐lid Trade Marketing Association (TMA).
• Lieke Vogels, KNGF ledenservice en verenigingszaken, bestuur VEDIS
• Bart Bijlsma, winnaar VEDIS Retail Scriptieprijs 2016 en Supply Chain Consultant bij OM Partners

Tijdens Retailpoort 2017 op donderdag 2 november a.s. zal de winnaar van de VEDIS Retail Scriptieprijs 2017 bekend worden gemaakt.
 
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA