TIP Tours: Trade Marketing in Praktijk

TIP Tours : Trade Marketing In de Praktijk
 
Vraag een willekeurige collega (of jezelf) hoe lang geleden jij of zij gericht op de winkelvloer is geweest. Er zal  veelal ontwijkend gereageerd worden. Geen tijd en/of prioriteit. Opvallend omdat het geld niet verdient wordt achter het bureau maar (nog steeds) op de winkelvloer.
 
TIP tours staat in het teken van een vooraf bepaald  Shopper &Trade Marketing thema. Het thema worden kort ingeleid (theorie) waarna je samen met de deelnemers ( branche en/of vakgenoten) de winkelvloer op gaat. (herkennen en toepassen)
 
 
Na de TIP tour weet je het volgende:

  • Meer kennis/achtergrond over het thema
  • Het thema weet je te herkennen op de winkelvloer
  • Door deze kennis weet je het thema ook toe te passen

 
 
Voor wie?
Minimaal 3 jaar werk ervaring in marketing, shopper marketing, trade marketing,  category management, instore marketing en formule management.
 
 
Kern docent: .  
 
Art Frickus
Op basis van toegepast wetenschappelijk onderzoek en 30 jaar (winkelvloer) praktijk ervaring helpt Art Frickus retailers en fabrikanten het verschil te maken op de winkelvloer binnen 1.8 seconde. Dit door het onbewuste gedrag zichtbaar & meetbaar te maken met als doelstelling zijn klanten te helpen bij het optimaliseren van hun winkelformule -- shopper marketing strategie -- in-store marketing mix --                  category management  tactieken -- promoties -- schappenplannen -- verpakkingen en bovenal hun rendement.
 
Programma:
Programma bestaat uit 1 middagsessie.
Na een korte introductie over het thema ( theorie) gaan de deelnemers winkelconcepten bezoeken. (toepassen) Dit om het thema te herkennen. Na afloop worden de ervaringen gedeeld. (delen van kennis) 
 
 
Algemene voorwaarden TIP Tours
 

Praktisch
 
Inschrijven
Eerst vult u het formulier in met de persoonlijke gegevens.
U ontvangt een factuur welke per email wordt verstuurd. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een email met bevestiging, tijden en routebeschrijving naar de locatie. Contant betalen is niet mogelijk.
 
 
Training vol
Indien u zich aangemeld heeft en de training vol blijkt te zijn, zal er contact met u worden opgenomen om de verschillende opties door te nemen; wachtlijst, inschrijven voor een andere datum of restitutie van het bedrag.
 
Minimum aantal deelnemers
Voor de TIP Tours” geldt een minimum van 10 deelnemers.
 
Maximum  aantal deelnemers
Voor de TIP Tours” geldt een maximum van 20 deelnemers.
 
Aansprakelijkheid
De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging, diefstal van de door de deelnemer meegebrachte voorwerpen en/of materialen.
 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA