Shopper Marketing Masterclass

Succesvol beïnvloeden van het on- & offline shopper gedrag
 
Ons onbewuste brein is vele malen krachtiger en machtiger dan ons bewuste brein. In het onbewuste brein wordt rond de 95% van onze aankoopbesluiten genomen. De omgeving, de visuele en zintuigelijke prikkels én ook de gemoedtoestand waarin wij verkeren hebben een groot effect in ons daadwerkelijk aankoopgedrag. Van winkel- en web lay-out tot verpakking design en lettertype. Allen spelen een rol in het ultieme doel van iedere commerciële organisatie: conversie optimalisatie.
 
(Trade- en Shopper) marketing richt zich nog steeds voornamelijk op ons rationele, weloverwogen bewuste brein terwijl dat slechts een klein deel van de besluiten neemt. Zonde van de inspanning en het budget!
 
Deze Masterclass neemt je mee in het onbewuste brein en geeft a.d.h.v. de 7 overtuigingsprincipes en praktijk voorbeelden handvatten hoe je zowel de online als ook de offline conversie kunt verbeteren. 
 
Na de Masterclass weet je het volgende:
 • A.d.h.v. de 7 overtuigingsprincipes krijg je inzicht hoe je de online conversie van je website kunt verbeteren.
 • Dankzij de 7 overtuigingsprincipes krijg je inzicht hoe je de offline conversie van je instore pres(en)tatie kunt verbeteren.
 • Hoe de 7 overtuigingsprincipes te herkennen en toe te passen op de winkelvloer.
 
Voor wie?
Minimaal 5 jaar werkervaring in:
 • marketing
 • shopper marketing
 • trade marketing
 • category management
 • formule management.
 • Beslissers en/of verantwoordelijken over de marketing en sales uitgaven die op zoek zijn naar conversie optimalisatie!
 
Docenten:
 
Martine Kruyning
Online media, in welke vorm dan ook, is haar passie. Al sinds de allereerste opkomst van het internet heeft zij zich gericht op de mogelijkheden die het wereldwijde web biedt. Door haar brede media ervaring, zowel offline als online, weet zij fabrikanten en retailers te helpen waarin te investeren, en belangrijker nog, waar en hoe zij hun rendement kunnen verbeteren. 
 
 
Art Frickus
Op basis van toegepast wetenschappelijk onderzoek en 30 jaar (winkelvloer) praktijk ervaring helpt Art Frickus retailers en fabrikanten het verschil te maken op de winkelvloer binnen 1.8 seconde. Dit door het onbewuste gedrag zichtbaar & meetbaar te maken met als doelstelling zijn klanten te helpen bij het optimaliseren van hun winkelformule -- shopper marketing strategie -- instore marketing mix -- category management tactieken -- promoties -- schappenplannen -- verpakkingen en bovenal hun rendement.
 
Programma:
Het programma bestaat uit 2 avondsessies en 1 dag sessie:
 • Dag 1: De 7 online overtuigingsprincipes
 • Dag 2: De 7 offline overtuigingsprincipes 
 • Dag 3: Herkennen en toepassen van de 7 overtuigingsprincipes op de winkelvloer 
 
 
Algemene voorwaarden Masterclass
“Succesvol beïnvloeden van het on& offline shopper gedrag”
 
Praktisch
 
Inschrijven
Eerst vult u het formulier in met uw persoonlijke gegevens.
U ontvangt een factuur welke per email wordt verstuurd. Na ontvangst van de betaling ontvangt u een email met bevestiging, tijden en routebeschrijving naar de locatie. Contant betalen is niet mogelijk.
 
Training vol
Indien u zich aangemeld heeft en de training vol blijkt te zijn, dan zal er contact met u worden opgenomen om de verschillende opties door te nemen; wachtlijst, inschrijven voor een andere datum of restitutie van het bedrag.
 
Minimum aantal deelnemers
Voor de Masterclass “Succesvol beïnvloeden van het on& offline shopper gedrag”
geldt een minimum van 8 deelnemers.
 
Maximum aantal deelnemers
Voor de Masterclass “Succesvol beïnvloeden van het on& offline shopper gedrag”
geldt een maximum van 16 deelnemers.
 
Aansprakelijkheid
De organisatie is niet aansprakelijk voor vermissing, beschadiging, diefstal van de door de deelnemer meegebrachte voorwerpen en/of materialen.
 
 
Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van TMA